En moderne aktør i en tradisjonstro bransje

Som pioner i skandinavisk sammenheng, ble landets mest moderne kistefabrikk innviet i 1985. I dag foregår det aller meste av kisteproduksjonen i Polen, men fortsatt med SIBIs strenge kvalitetskrav og design. Hver eneste kiste blir individuelt kontrollert hos oss før vi leverer den fra oss. Sjekk vår nye kisteside: www.sibikister.no

SIBI har i dag 10 ansatte, 500 lagerførte produkter og en årsproduksjon på ca. 7500 kister. Vi er dermed en av bransjens største totalleverandører. Våre kunder er først og fremst gravferdsbyråer, gravlundsetater og kirkelige fellesråd, men også andre bedrifter og en rekke privatpersoner er kunder av oss.

Vi holder til på Kolskogen næringsområde i Os, like utenfor Bergen, med administrasjon, produksjonslokaler, malingsverksted, råstofflager og selvfølgelig et stort kistelager med rundt 1000 kister til enhver tid.

På Minde i Bergen har SIBI AS et eget ubetjent utleveringslager hvor mange av våre kunder selv kan hente ut varer hele døgnet. 

Ett av våre store konkurransefortrinn har alltid vært transport med egne lastebiler og vogntog.
Disse er spesialinnredet for kistetransport og sikrer trygge leveranser fra Trøndelag i nord til Kristiansand i sør. Sjåførene er de samme, de vet hvor de skal og de kjenner våre kunder.